Danish Wounded Warriors Project

Søren Mensberg

"Min drøm er Marathon"

Søren Mensberg
04/09/2019 Danish Wounded Warriors Project

Mød den målrettede løber Søren Mensberg

Vi følger vores seje løber Søren gennem træning til 5km, 10 km og det endelige mål, halvmaraton. For hvem siger egentlig at man skal vinke farvel til løb, fordi man har skiftet det ene ben ud med et running blade.

Interview med Søren 2 uger inden 5km d. 9. april 2019.

Hvad er dine forventninger til de 5 km?

For mig er 5km en rigtig løbetur, hvor jeg når komme ind i en rytme, glemme alt og bare løbe. Distancer under når det ik rigtigt at ske. Så mine forventninger er at det bliver hårdt at komme dertil hvor jeg kan løbe en ‘rigtig løbetur’ jævnligt (3 gange om ugen). 

Hvor længe har du trænet op til denne distance? 

Siden jeg mistede mit ben har det egentlig været en drøm og et mål at komme til at løbe, men jeg er blevet ramt af skader løbende, så er startet forfra nogle gange.  I denne omgang startede jeg i november ‘17 i mod at komme til bl.a. Det her delmål

Hvad er dit endelige distance-mål? 

Min drøm er Marathon og det at kunne løbe 3 gange om ugen jævnligt, uden at have problemer eller være træt. 

Hvordan opretholder du motivationen? 

Jeg har et mål som jeg arbejder hen mod, jeg ved jo mere jeg arbejder jo bedre og stærkere bliver jeg. Jo bedre form jeg er i desto mere overskud har jeg i hverdagen, så det giver kun mening at knokle, og derfor er det nemt at være motiveret. 

Taastrup løbet 9. april 2019 5 km.

Første milepæl i denne omgang var 5 km mærket. Ikke fordi, at Søren ikke kunne løbe de 5 km– ”det havde han gjort, også flere gange” Anders Dehlholm/ løbetræner. Udfordringen her var, at det skulle foregå blandt mange mennesker samt i forskelligt terræn.

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*